Trouwfotografie

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. Dit vraagt om  prachtige foto’s. De bijna 500 bruidsparen zijn u al voor gegaan. FotoHuisVenray zorgt voor een  herinnering om nooit meer te vergeten.

Binnen 14 dagen  krijgt u alle foto’s te zien via onze website. Dan gaan we aan de slag met het evt. vullen van een album met foto’s die door u worden gekozen zo krijg je een maatwerk album wat bij jullie past. Of kiest u voor het digitale pakket, we verzorgen zelfs een leuke film zodat u nog eens extra kunt nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

Voor meer informatie over een trouwreportage (de kosten en de mogelijkheden) raden wij aan om een afspraak te maken. We werken een maatwerk offerte uit voor albums en film, na een persoonlijk gesprek.Onze albums die wij leveren zijn de albums van koylab, deze kunt u terug vinden op www.koylab.com dit zijn handgebonden albums voor een leven lang plezier!!

Uurtarief: het maken van een trouwreportage  heeft een uurtarief van €85,- ex BTW  per uur, dit bedrag is incl. alle selectie bestanden op een mooie USB van FotoHuis. 

error: Op de inhoud van deze website berust auteursrecht. Kopiëren zonder toestemming is strafbaar.