Studio-opname

39Een studio-opname

Wij maken uitsluitend op afspraak een studio-opname. We hebben een zeer ruime, moderne studio van 70m2. Hierdoor zijn groepsfoto’s tot 25 personen voor ons geen probleem! Alles is bespreekbaar en kan aangepast worden aan uw stijl. Een voorbeeld meenemen mag natuurlijk altijd!

Foto’s gaan online

Na de shoot krijgt u een code waar u binnen 7 werkdagen alle foto’s kunt bekijken en bestellen, dit is een bestelmodule die voor ons in ontwikkeld. na 60 dagen verloopt deze code en verwijderen we de niet bestelde foto’s dit gaat altijd in overleg met de klant.

Kosten van een studio-opname

Pakket 1 Dit is een korte shoot van 10 min. voor max. 4 personen.
We zorgen dat de studio klaar staat zodat we snel aan de slag kunnen. Foto’s bekijken we samen, deze gaan dus niet online. Kosten van de shoot zijn € 49,-

Pakket 2
Dit is de meest gevraagde shoot van 30-40 min en is voor 1 tot 6 personen. We maken groepsfoto’s maar ook een mooi portret van elk persoon, Na de shoot worden de foto’s door ons geselecteerd en ontvangt u een code waarmee u zelf thuis, op uw gemak, de foto’s kunt bekijken en evt. bestellen. Heeft u vragen of bepaalde wensen dan kijken we samen of we hier aan kunnen voldoen. De kosten van deze shoot zijn € 75,-

Pakket 3
Dit is een shoot van 40-60 min en is voor 1 tot 15 personen. We maken groepsfoto’s en onderling andere samenstellingen, maar ook een mooi portret van elk persoon. Na de shoot worden de foto’s door ons geselecteerd en ontvangt u een code waar u zelf thuis, op uw gemak, de foto’s kunt bekijken en evt bestellen. Heeft u vragen of bepaalde wensen dan kijken we samen of we hier aan kunnen voldoen. De kosten van deze shoot zijn € 95,-

Digitaal afleveren van de bestanden

LR 1000×1500 pixels € 4,95 per bestand (schoon bestand).
MR 2000×3000 pixels  € 9,95 per bestand
HR 4000×6000 pixels  € 39,- per bestand bewerkt.*

* Kiest u voor alle bestanden geef dit dan voor de shoot aan,we leveren deze bestanden altijd in kleur en in zwart-wit op onze eigen USB.de kosten bedragen € 125,- voor pakket 1 en 2.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor bijzondere vergrotingen op veel verschillende materialen zoals aluminium, canvas, hout, glas, leer, etc. Het maximale formaat op aluminium is 140×290 cm! Dit soort formaten maken wij bij regelmaat en zijn uniek in zowel deze regio als in heel Nederland.

Ook het juiste advies bij het uitzoeken van de mooiste foto aan de muur is bij ons dagelijks aan de orde. En ja, en zelfs een bezoekje bij u thuis behoort tot onze mogelijkheden en is zelfs vrij standaard.

Elk jaar maken wij tussen de 150 en 200 shoots per jaar, velen gingen u dus voor!
Hieronder ziet u een kleine selectie van opnames uit onze studio.

error: Op de inhoud van deze website berust auteursrecht. Kopiëren zonder toestemming is strafbaar.