FotoHuis Venray

Trouwreportage

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen van uw leven. Dit vraagt om  prachtige foto’s. Ruim 400 bruidsparen zijn u al voor gegaan. FotoHuis Venray zorgt voor een  herinnering om nooit meer te vergeten. Binnen 14 dagen  krijgt u alle foto’s te zien via onze website. Dan gaan we aan de slag met het vullen van een album  met foto’s die door u worden gekozen.

Voor meer informatie over een trouwreportage (de kosten en de mogelijkheden  met de foto´s) raden wij aan om een afspraak te maken.

Pasfoto’s

U kunt ook bij ons terecht voor pasfoto’s. Dit kan zelfs op locatie! De kosten voor een pasfoto in de winkel zijn €9,95 per 4 foto’s.  Op zaterdag is dit €8,95.

Studio-opname

Een studio-opname kan uitsluitend op afspraak. De opname kosten hiervoor zijn € 65,-. Alles is bespreekbaar en kan aangepast worden aan uw stijl. Een voorbeeld meenemen mag altijd!

Na de studio-opname krijgt u een inlogcode waarmee u thuis op de site uw foto’s rustig kunt bekijken en wellicht bestellen. Na het uitzoeken van de foto´s kunt u ook bij ons terecht voor bijzondere vergrotingen op veel verschillende materialen, zoals aluminium, canvas, hout, etc.

Fotocursus

Ook voor een leerzame fotocursus kunt u bij ons terecht.  Bij deze fotocursus leert u omgaan met uw eigen spiegelreflex camera.

De cursus bestaat uit twee blokken van ieder 5 lessen. U kunt er zelf voor kiezen of u na 5 lessen door gaat met de cursus. De kosten per blok zijn €140,-. De cursus vindt altijd in de avond plaats meestal op de maandag avond van19:30-21:30 uur, afhankelijk van de cursisten (meestal 4/6 personen) wordt de dag bepaald.

De eerste lessen gaat het vooral over het begrijpen van de diafragma, sluitertijd en de ISO waarde. We gaan zelf ook veel foto’s maken, want vooral door het te doen ga je het begrijpen! Zo gaan we buiten fotograferen, komt er een model in de studio die iedereen gaat fotograferen en nog veel meer!

Studio huren

Het is mogelijk om bij FotoHuis Venray  een studio te huren voor het fotograferen van kleine en grote groepen mensen, of producten. De ruimtes zijn geschikt en praktisch ingericht zodat u direct aan de slag kunt. Technische ondersteuning is bespreekbaar. Zo hebben wij een diversiteit in camera’s, lenzen, belichting en achterwanden die u kunt gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen apparatuur mee te nemen.

Daarnaast heeft het maken van foto’s in onze fotostudio een aantal voordelen:

  • U kunt uw gasten ontvangen in een professionele omgeving.
  • Zelf hoeft u niet te beschikken over (rand)apparatuur.
  • Na het fotograven is er de mogelijk om deze direct op groot scherm te bekijken.
  • Technische ondersteuning is altijd aanwezig.
  • FotoHuis Venray kan uw foto’s printen op diverse media.

Zoals u dus ziet is FotoHuis Venray de ideale locatie voor beroeps en hobby fotografen.
Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

error: Op de inhoud van deze website berust auteursrecht. Kopiëren zonder toestemming is strafbaar.